Airco bijvullen en reinigen

In de zomer en winter wilt u comfortabel in uw auto kunnen zitten. Laat uw airco daarom regelmatig controleren tijdens een onderhouds- of reinigingsbeurt. Autobedrijf Oreel in Zoutelande kan uw airco in topconditie houden

Wanneer is mijn airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt?

Om een goede werking van uw airco te garanderen, adviseren wij u eens per jaar uw airco te laten reinigen. Tijdens de reiniging worden alle bacteriën en schimmels verwijderd en zorgen we voor een aangename geur in uw auto. Naast een reinigingsbeurt kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt wordt het systeem grondig gecontroleerd en afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Tevens worden de problemen in uw airco verholpen.

Hoe vaak moet mijn airco bijgevuld worden?

De airco is een gesloten systeem met daarin een koudemiddel. Dit middel zorgt voor de frisse lucht in uw auto. Gemiddeld gezien verliest een auto jaarlijks 10% van zijn koudemiddel. Wij raden u daarom aan om een keer per twee jaar uw airco bij te laten vullen. Zo bent u verzekerd van een aangename temperatuur in de auto en voorkomt u schade aan de compressor.

Aircoservice bij Autobedrijf Oreel

Is uw airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak voor een onderhoudsbeurt voor uw airco. Wij zorgen ervoor dat u weer gezond en fris de weg op kunt.

Diensten

Aircoservice

APK-Keuringen

Voertuigdiagnose

Onderhoudsbeurten

Alle voorkomende reparaties

Overzicht Onderhoudsdiensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?